Alle foto's op deze web-pagina zijn beschermd door de Auteurswet en voor ieder gebruik is toestemming van de fotograaf vereist.

   

Expositie kalender 2015

 

 

   


zaterdag21 en zondag22 november2015
Openingstijden 10-17 uur
Kunstgalerij de Kruisruimte
Generaal Bothastraat 7E

Eindhoven
Entree gratis

Foto expositie
‘Dicht bij jezelf’


Op 21 en 22 november 2015 vindt in Kunstgalerij de Kruisruimte een foto expositie plaats met de titel ‘Dicht bij jezelf’. De foto’s zijn gemaakt door drie fotografen uit de regio Eindhoven. De expositie laat een divers beeld zien: van verhalend tot abstract, van registrerend tot bewerkt met de computer of met de hand.
De fotografen hebben een jaar lang vorm gegeven aan een thema dat dichtbij zichzelf lag. Bij twee fotografen was dat het thema ‘mensen’, de andere fotograaf onderzocht ‘vormen van expressie’. De expositie ‘Dicht bij jezelf’ is daar het resultaat van.

Foto expositie
De foto expositie ‘Dicht bij jezelf’ is zaterdag 21 en zondag 22 november van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken in de Kunstgalerij de Kruisruimte, een plek waar kunstenaars, vormgevers en kunstliefhebbers elkaar ontmoeten. De drie fotografen hebben afgelopen jaar, gelezen over, gepraat, gefotografeerd en uitgewisseld. Uit dit proces zijn verrassende gezichtspunten ontstaan. Ank Hermens meent: ’je bent meer dan je gezicht’. Lotte Vrij: “door vorm en eenvoud terug naar jezelf”. En Liseth ‘zegt het met bloemen’

Gratis toegang
Kunstgalerij de Kruisruimte is gelegen aan de Generaal Bothastraat 7E in Eindhoven. Volop parkeergelegenheid en de toegang tot de foto expositie is gratis. De fotografen zijn zelf aanwezig voor vragen op 21 en 22 november 10.00 tot 17.00 uur.
We nodigen iedereen uit om te komen kijken naar ‘Dicht bij jezelf’