Alle foto's op deze web-pagina zijn beschermd door de Auteurswet en voor ieder gebruik is toestemming van de fotograaf vereist.

 

Data 2016
6 februari
5 maart
2 april
7 mei
3 juni*) avondlicht
2 juli
4 sept*) ochtendlicht
1 oktober
5 november
3 december


Fotowandeling

 

 

 

 


Fotowandelingen op zaterdagmiddag met fotograaf en natuurgids Ank Hermens door natuurlijk groen van Eindhoven

We gaan wandelen en onderweg foto’s maken van de dingen die we tegenkomen, bloemen, insecten, landschappen e.d. Door alle seizoenen heen in het zelfde gebied. De natuur zien verkleuren van groen naar wit en veranderen van uitbundig naar kaal en weer terug.

U krijgt tips hoe u het best de foto kunt maken. Al doende leert u uw camera beter kennen en betere of andere te foto’s maken. U kunt deelnemen met elke (digitale) camera. Tips gaan over lenzen, voorkeurprogramma, diafragma, sluitertijd, standpunt, flitsen maar ook over compositie, kleuren, tegenlicht e.d.

Wanneer: Elke eerste zaterdag van de maand. Met uitzondering in juni en september, dan is er een themawandeling LICHT. U kunt elk moment instappen en deelnemen wanneer het u uitkomt. Een jaar lang.
Kijk op deze website voor de data en mail even dat u meegaat.

Tijd: Om 14.00 uur tot 16.00 uur.

Waar: Start vanaf de Fietsenstalling bij de Heemtuin aan de Genneperweg 145 bij het Milieu Educatief Centrum en Genneperwatermolen in Eindhoven

Kosten: Deelname 7,50 euro per keer dat u mee wandelt.

Aanmelden bij:
ankhermens@gmail.com